Endnu en strømafbrydelse, onsdag morgen kl. 01:43

Der har natten til onsdag været endnu en strømafbrydelse på Djursland

https://energinet.dk/om-nyheder/service-og-drift/2023/09/06/strommen-tilbage-pa-djursland-02-20/

Forrige gang vi oplevede det, var i Lørdags, hvor vi var uden normal vandforsyning det meste af lørdagen, på grund af ramte sensorer og trykpumpe, og vi var nødsaget til at benytte nødforsyning fra Gravlev stort set hele dagen.

Denne gang ser det ud til vandværket har klaret skærene, langt bedre. Michael Hammershøi var på værket i nat kl. ca. 02:30, for at sikre at pumperne startede som de skal. Meldingen kl 03:06 her til morgen var at alt er kørende. Vi følger situationen henover dagen, men for nu ser det ud til at det kun var i nat vi var ramt, og at det ikke denne gang har forhindret vandværket i at fungere efter strømmen vendte tilbage.

Det er en usædvanlig situation at strømmen falder ud. Men det er endnu mere usædvanligt at strømmen falder ud to gange på under en uge. Derfor har vi besluttet at afholde et ekstraordinært bestyrelsesmøde, hvor eneste punkt på dagsordenen vil være hvordan vi sikrer os bedst muligt mod noget der ligner en ny dagligdag hvad angår el forsyning.

Vi håber at disse gener ikke har ødelagt alt for meget af weekendhumøret.

Mvh. Vandværket.