Ledningsbrud ud for gl. stationsvej 10 observeret 25 november

Der er lørdag aften, 25 november, observeret vand fra sandsynligt ledningsbrud ud for Gl. Stationsvej 10.

VVS er bestilt til udbedring af bruddet på mandag.

Opdatering 27 November 2017:

Bruddet er blevet repareret i løbet af dagen, og vi er tilbage i normal drift. Arbejdet omkring bruddet kan have betydet manglende vandforsyning i en kortere periode. Det forventes at det kun er forbrugere omkring gl. stationsvej der vil have været berørt.

Evt. oplevede forstyrrelser må meget gerne sendes til mailadressen: drift@hyllested-vandvaerk.dk

Hvis der er observeret urenheder, er det bedste at lade vandet løbe indtil det er rent igen, typisk vil der gå op til 5-10 minutter, men det burde hurtigt være ude af systemet igen. Bagefter er det en god ide at checke sine filtre i vandhaner samt opvaske og vaskemaskiner.

Mvh. Hyllested Vandværk.