Udbedring af luft problem i et af værkets skyllefiltre

(Torsdag 11 Juli, kl. 13:00) Nødforsyningen er blevet startet torsdag morgen kl. 06:00. VVS har været på besøg og har besigtiget vores problem med en forstoppet luftudlader på et af vores skyllefiltre. VVS Har bekræftet at det er luftudladeren der er problemet, men reparation kan først påbegyndes om to arbejdsdage på mandag d. 15. Juli. Derfor vil vi efter aftale med Gravlev vandværk fortsætte med at benytte nødforsyningen frem til mandag, indtil forstoppelsen i luftudladeren er fjernet, og vi igen kan køre ved egen drift. Der kan opleves et smule lavere tryk end normalt, specielt hos højere liggende forbrugere, men det bør ikke være markant lavere.

(Onsdag 10 Juli, kl. 22:00) Der kan muligvis opstå mindre udfald i vandforsyningen torsdag morgen i perioden fra kl. 06:00 frem til kl. 09:00. Vi tilkobler Gravlev vandværks nødforsyning, torsdag morgen kl. 06:00.

Baggrund: Der har siden mandag været problemer med at opnå den rette blanding af vand og luft i vandværkets rent vandstank.

Det har betydet at højtliggende forbrugere har været ramt af gener i form af luftlommer i deres vand.

På værket er mistanken rettet mod en “luftudlader” som har været fortættet, og derfor ikke kunne komme af med luften, der derfor blev båret videre med over i rentvandstanken (hydroforen).

I forbindelse med reparations arbejdet er der risiko for at der kan opleves mindre udfald, eller lavere tryk som følge af skiftet til brug af nødforsyningen fra Gravlev vandværk.

Hvis man oplever uregelmæssigheder kan man kontakte vandværkets formand, Peter J. Bruun, på tlf: 29 62 06 49.

/Vandværket.