Driftsstop på vandværket natten til Søndag.

Der har været driftsstop i vandforsyning til Hyllested vandværks forbrugere, Lørdag 11. august om aftenen, fra ca. kl. 23:00, og frem til Søndag morgen kl. 03:00.

Heldigvis har beredskabet vist sig at være klar til at reagere, og vi har fået god bistand fra vvs og entreprenør hele aftenen og natten, for at Hyllested igen kunne få vand i hanerne. Der skal lyde et stort tak for den indsats de har leveret, for ellers havde vi ikke haft vand så hurtigt igen.

Årsagen formodes at være en defekt ventil på værket, der har bevirket at selve værket er blevet fyldt med vand hvorefter værkets hfi relæ er slået fra på grund af fugt, og vandpumpen dermed ikke længere kørte.

Indtil videre får Hyllested vandværks forbrugere derfor nu vand via vores allerede etablerede nødforsyning fra Gravlev vandværk.

Den kommende tid vil gå med at få affugtet og få foretaget de  nødvendige udbedringer, for at få værket til at køre igen i normal drift.

Vi vil i vandværkets bestyrelse samtidigt drøfte hvad der er gået galt, så vi kan få igangsat nødvendige tiltag, for at vi ikke kommer i en tilsvarende situation igen.

Vi beklager de gener det har medført.

Med venlig hilsen

Hyllested vandværk Drift.